TEKAN 'SIGN IN' NANTI KITA CUTI SAMA-SAMA EKK...

Monday, September 17, 2012

Don't Miss The Last Drop! J.CO


Assalammualaikum.. :)


Selepas kepenatan dan kelaparan KLIK SINI TQ :)


Started with a MUNCH & ended with a SIP!

"Lot F09,AEON Bukit Indah ShoppingCentre,No.8, Jalan Indah 15/2,Bukit Indah, 81200 Johor Bahru,Johor. Tel: 07-235 8087 Fax: 07-236 8087 


J.CO

selalunya bungkus dan bawak balik BIG APPLE DONUT..

tak ke situ pulak kali ni sebab turun aje dari tangga eskelator terus ternampak J.CO
ada juga melepak awal tahun aritu.. sekarang busy so just bungkus dan makan dalam kereta :D


Nellysha punya idea!

apalagi donut ler.. Pak Habibi dah menonong.. i macam selalu sentiasa menyokong anak-anak.. *bila tiba bab makan terutamanya* :D


sama aje konsepnya dengan BIG APPLE.. cuma nama aje lain...
harga pun lebih kurang aje sama :)


fav dak kerempeng... OREOLOGY!


nellysha dan i punya.. ;)


Abang Amin punyer!
Abang Aemir tak join sebab tusyen :D so bungkus ajelah yaa..


memang sedap! i dah cuba.. perghhhhhh


bulat bijik mata memilih yang mana satu nak ku sedut ni weh!


bau coffee jangan ceritalah ekk.. i ni memang ler hantu! :))
segor aje bijik mata bila terbau coffee.. i like sangat!


yang mana minat yougurt ada juga.. i kurang berminat ;)


ni aje yang kami bungkus.. lepas tu datang lagi sebab terlupa nak bungkuskan Abang Aemir :D
ya lah dah leka dok menyedut sroottt sroottt bunyi dia.. mata tu jangan lupa pejamkan ;)


berbeza dengan BIG APPLE... di J.CO lebih luas dan santai.. ada wifi! :D memang cosy sangat.. sesuai juga untuk melepak. Kami tak melepak sebab dah lepak! :))


sukakan koleksi cawan atau mug?
ada jual di situ yaa...


psst i tak beli.. Pak Habibi dah jeling manja awww ;))


cewahhhhh.... kononnya :D


terkini me and Abang Amin... ;)


Tapak tangan Nellysha.. dengan motto..

Nellysha Was HERE! at J.CO :D

sekian sahaja..

Assalammualaikum..

TATA!!



4 comments:

Amie said...

Rajin Sha merakam setiap detik perjalanan yang Sha lalui sehari-hari... bila baca semula di kemudian hari tentu senyum sendiri ye Sha.

Shahriah Abdullah Novelis said...

Rajin tak rajin juga kak amie cayang sekadar berkongsi info hehehe... tq kak muahzzz

dapurCikWan said...

donut tu cikwan dengki tengok...rase semua nak mam... tp memandangkan berat badan dah zassssssss naikmelambung lepas pose... terpaksa tengok je la.... :(

CIK Y O N G said...

akak...
bagi cik yong meleleh2 jea malam nie..
tak ape next month kita kasi balun ;-)