TEKAN 'SIGN IN' NANTI KITA CUTI SAMA-SAMA EKK...

Wednesday, June 6, 2012

CLAYTAN JUNE 2012!



Assalammualaikum.. ya apa khabar semua??

sekarang musim cuti sekolah ni kan.. ingat anak-anak yang bersekolah aje yang bercuti? ehh mak budak pun sama naik! heehe...

Okay dulu i pernah share N3 tentang ClayTan >>

So kisah kali ni simple ajelah yaa.. i share yang mana i tak share masa ke sana dulu tu..

i ke Claytan pun sebab nak mencari sesuatu *wink*
dan tak sia-sia bila apa yang i hajatkan tu ada...

pheww lega.. kalau tak de.. nak kena pergi lagi yer tak?? muahahahaah..:))


ini dia pintu masuk ke Claytan tu yer.. dulu tak dapat share sebab hujan.. menonong sebab teruja pun benar jugak tu muahahaa :))

Untuk address sila KLIK >> SINI


Okay di dalam tu ada dua tempat menjual barang2 Claytan... yang berbumbung yang macam gambar di atas tu haaa.. yang ini untuk koleksi yang sungguh eksklusif!

Harga memang boleh tahan berdentum!!

wahh sekarang dah boleh jadi members laa..
dah tentulah i tak lepaskan peluang keemasan tu kan! kononnya!

hehhee.. murah sahaja.. RM10 untuk seumur hidup keahlian.. kalau usia mencecah ke angka 100 wahh seratus tahun boleh guna kad tu taw! hebat kan... *kalau umur panjang*

tang kelebihan kad ahli tu nanti i cerita ekk..


 foto credits to Claytan... i just copy paste...

Since 1920 okeh!! i memang pengkoleksi Claytan yang cukup ler tegaarrrrrrrrr naaa...:))

sebab hanya Jenama Claytan sahaja yang ada sijil HALAL

yang lain i tak cek.. wallahualam...


Kata Nyonya kat situ setakat ni open everyday sebab musim cuti sekolah..

lain hari kekadang aje tutup.. so kalau nak datang sila call nombor di atas tu yaa...

Okay dengan kad keahlian yang you all ada tu... anda akan menikmati diskaun hebat sebanyak 30% wow!!!

tu dia.. meloncat i masa tu taw...

hepp!! nanti dulu.. belum habis taip...

nikmati diskaun hebat sebanyak 30% hanya dalam tempoh sebulan dari tarikh menjadi ahli.. wahh gitewww kisahnya..:))

dan selepas itu potongan hanya 20% sahaja yaa.. ehhh kira dah okey sangat tu taw...:))


credits to Claytan *photos*

antara koleksi yang ada dalam catalogue tu hokey!

siapa jadi ahli dapat catalogue.. so dalam potongan 30% tu pilihlah mana yang berkenan!

Ko berkenan ke sha??

HeppPp mestilah!! hehehhee

credits to Claytan *photos*

White Series.. antara koleksi Claytan yang cukup popular..

credits to Claytan *photos*

credits to Claytan *photos*

Memacam yang ada dalam catalogue tu hokey!

pilih ajelah mana yang berkenan... kad kredit di terima!!
muahahaha

Hah! mari kita menjelajah tempat yang satu lagi tu pulak!
betul2 berdepan dengan yang tempat koleksi berkatalogue tu yaa...



tu diaa..... biji mata terbuka luasss naaa..

tempat yang ni murah sikit.. kiranya barangan yang sudah di rendahkan teramatlah murahnya... dan tiada diskaun yang bakal anda nikmati walaupun menangis air mata darah sekali pun!

tidak!


Green series.. pesen lama ni.. tapi ehhh..... adalah yang i terbekenan!


blue series.. dah borong dulu... :)) 

tengok aje...


wewittttttttttttttttttttttttt.... serius memang cute dan cantik!!

Oven and microwave proved okey!

tu yang i suka Claytan..:))


teko! teko! teko!

rambang mata masa ni.. hadoiiiii cantik dan cute!!


kalau kat pasaraya ni.. dah berapa? mahal hokey!

kat situ??? gi ler tengok sendiri yaa... :))


mugs.... :)) boleh tahan jugak harganya tu.. 
ingatkan sehengget! sekali angkat!

muahahaa.. tak pe tak pe.. letak semule.. Ngeee


rumah jiran i ada set ni! muahahahaa


hah! yang ni di lambaknya kat luar tu.. 

i tak jengah takut ada benda aje keluar kat celah tu awwww!!!!


Okay itu sahaja N3 buat kali ini... tunggu N3 seterusnya..

terima kasih kerana sudi menjengah blogs i yang tak seberapa ni yaa.. 

salam ceria.... :))


TATA!!!


9 comments:

Choco Ani said...

Dear Shaaa adehh Kak Ani pun ari tu ke Air Hitam singgah kat sini.. thx to you dear kalau tak Kak Ani tak tau kak Ani leh merembat claytan kat sana..

Shahriah Abdullah Novelis said...

Adehhhhhhhhhhhhhhhhhhh Kak Ani aduhaii macam mana boleh miss??? murah sangat kak Ani cayangggg... sure kalau kak Ani pergi... tak terpilih jawabnya... banyak sangat!!!!!!!!!!!! tempat tu besarrrr... nak kena duk situ 2 jam pun tak cukup hehehee...

Tak pe next time kak Ani singgah yaa.. no phone kat atas tu ada.. call dulu kalau nak singgah takut tutup pulak hah! kang menangis tak berlagu hhehheheee macehh jugak kak ani cayanggg

zuwaidah said...

Hmmmmmm ado jugak yang berkonan di hati nih...adehhhhh nak pujuk abang sayang lah nanti bercuti sambil singgah di situ hehehehehhe....

Shahriah Abdullah Novelis said...

Kak Zuwaidah.. jangan tak pergi.. best tu best tu hehehe.. kak ani dah pergi dah tu taw...:)) tak caya tanya dia..

Si Matatajam said...

Jenis bunga corak Inggeris ada tak k.sha?

Shahriah Abdullah Novelis said...

Sm okeh dik.. ada yang bunga rose tapi bukan yang macam vintage tu tau.. yang ni lebik klasik.. akak ada koleksi bunga ros dari Claytan warna pink memang cantik.. ehh memacam lah ada.. heeee.. nanti pergi yaa.. macehh muahhzzz

Shasha Yacob said...

wooww, akak minat barang dapur rupenye. sama la mama kite.

IRAKI said...

salam kak shahriah blh saya tanya?kat mana tempat nie yek?terima kasih...

Shahriah Abdullah Novelis said...

Waalaikumsalam Iraki... claytan terletak di Ayer Hitam Johor.. map ada di atas tu.. tq