TEKAN 'SIGN IN' NANTI KITA CUTI SAMA-SAMA EKK...

Tuesday, July 24, 2012

PESERTA KUIZ SOALAN TERKUMPUL SILA JAWAB DI SINI


PARA PESERTA YANG BUDIMAN :)

SILA PASTIKAN ANDA SEMUA TELAH
MEMATUHI TERMA DAN SYARAT 5 LANGKAH
JIKA PASTI SUDAH MEMENUHI KE SEMUA 5 LANGKAH TERSEBUT...

BACA TAGS DI BAWAH INI :


Dah baca?

Okay tak perlu risau, segala maklumat yang anda turunkan di sini tidak akan di publish atau di paparkan.

Ini memudahkan kerja i untuk mengemas kini dan selepas  kuiz tamat, hadiah akan terus di edarkan ke alamat yang anda sertakan di dalam box komen di bawah.

*SEBARANG SOALAN SILA TURUNKAN DI SINI*

Sekian terima kasih..:)

Assalammualaikum..

TATA!!

6 comments:

zila said...

soalan kuiznya apa ek??

tiera said...

akk jawapn ltk sini ker?

dapurCikWan said...

hoho...tak sempat lg nk kutip soalan 18 ke atas.....

Solehah Shamsuddin said...

Ini semua penyertaan saya :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/kuiz-1-kuiz-2-kuiz-3-kuiz-4-kuiz-5.html

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/kuiz-6-kuiz-7-kuiz-8-kuiz-9-kuiz-10.html

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/kuiz-11-kuiz-12-kuiz-13-kuiz-14-kuiz-15.html

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/kuiz-16-kuiz-17-kuiz-18-kuiz-19-kuiz-20.html

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/kuiz-21-kuiz-22-kuiz-23-kuiz-24-kuiz-25.html

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/jawapan-kuiz-26-kuiz-27-kuiz-28-kuiz-29.html

Solehah Shamsuddin said...

kak,sebenarnya saya tak berapa paham dengan kuiz ni.tapi saya join je ye.harap penyertaan saya diterima.

Shasha Yacob said...

Akak, saya xdapat nak online esok, jadi saya bgi lah link jawaapan 1-25 ni dekat siniyee,takut nanti xterbagi tu jawapan.


http://supermanpunya.blogspot.com/2012/07/jawapan-terkumpul-marathon.html


duit raya dapat tak ? hihi, just kidding,kalau nak bagi pun bole . hahaha