TEKAN 'SIGN IN' NANTI KITA CUTI SAMA-SAMA EKK...

Tuesday, November 13, 2012

Fascinating Kuching Sarawak Here i Come!



HeelOooooOOOOoooooo Sarawak!!!


**all photos credit to GOOGLES**

Assalammualaikum... :)

Fascinating Kuching Sarawak Here i Come!

Menghitung hari... sikit hari lagi dan i akan berada di Bumi Kenyalang...

melunaskan tugasan di sana...

Semoga segala urusan di permudahkan ALLAH SWT... Amin...

walaupun dah banyak kali turun naik belon... perasaan takut dan gementar tetap HANGAT!

i memang penakot naik kapal terbang! perghh...

siaplah Pak Habibi i yang tembambom tu yerk..

confirm pergi dan balik nanti hasilnya.. lengan akan lebam kena cengkam dengan i! muahahaa...

syyy... baca sini habis sini.. tq ;))


not really excited... biasa-biasa sahaja... :D

i kalau nak bercuti meman camtu.. tak nak teruja benor.. takut nanti tiba ke destinasi apa yang i bayangkan.. lain yang ada di hadapan mata.. salah satu tips i kalau nak makan angin :D

so bila sampai di sana nanti.. 

kalau best... mestilah baru MOOD teruja tu akan mari dengan sedirinya :D


i dah plan dengan Pak Habibi semuanya di susun dengan teratur..

ke sana untuk urusan kerja... jadi i akan tumpukan 100% dulu terhadap tugasan yang di amanahkan untuk i..

lepas dah selesai tugasan tu nanti...

HAH! SIAP KO!!!

keluar pagi balik malam ler jawabnya...

awal-awal dah siapkan segala alatan camera.. i tetap berkeras nak bawak semua alatan camera termasuk camera stand.. Pak Habibi tak nak!

i cakap nak!

siapa nak snap gambar kita berdua nanti??

awww!! :))

so untuk anggaran berat alatan camera aje dah mencecah ke 3-4 KG! belum termasuk pakaian dan lelain... :D


alang-alang menyeluk perkasam.. biar sampai ke pangkal lengan! :D

i dah susun mana tempat yang bakal i lawati...

semestinya i akan snap banyak gambar!

kali ini dengan angle yang cukup menarik dan penuh penceritaannya cecewahhhhhhhh :D



so kengkawan yang sering follow blogs cuti-cuti ini.. 

nantikan kepulangan i dari Kuching Sarawak yaa...

dan sekembalinya dari Sarawak i akan ke satu lagi destinasi yang masih lagi dalam pemilihan...

ada 2-3 tempat yang bakal i kunjungi.... ;)


jika anda berada di Kuching Sarawak...

AYUH! Jumpa dan Jom! kita lepak KING bersama-sama... 

ngeteh nak??? errkk orang Sarawak cakap Ngeteh apa errkk??? :))

apa pun untuk info lanjut....



Tunggu i balik dari Kuching okeh....

banyak yang akan i sharekan buat semua...

sekian... terima kasih..

Assalammualaikum...

TATA!!



2 comments:

zila said...

setuju kata2 awk..jgn teruja sangat takut nanti keciwa..mak saya suka nasihatkan kalo ada plan nk ke mana2..jgn excited sangat takut nanti nangis..maksud nangis tu takut benda2 di plan dijadi la..selamat bercuti

Shahriah Abdullah Novelis said...

Pn Zila terima kasih.. betul tu.. tak nak terover excited nanti jadi lainnya.. so just prepared biasa2 je.. moga segalanya berjalan dengan lancar.. amin... tq so much selamat bercuti juga yaa.. :)